Цікаво знати
2727F OPTIMA змішувач для кухні

2727F OPTIMA змішувач для кухні

Найрозумніший з усіх?
Історія цього змішувача розпочалася з ретельного вивчення усіх потреб, що можуть виникнути у Вас на кухні. І закінчилася представленням сучасного змішувача з усіма можливими функціями, що полегшують його використання. Цей змішувач для кухні є ведучим для усіх інших учасників лінійки Oras Optima завдяки розумності, функціональності та дизайну.
Функція безконтактного увімкнення забезпечує струмінь води, коли Ви підносите Ваші руки під вилив – гігієнічно та зручно. Температура води може бути встановлена заздалегідь шляхом повертання кільця, зробленого зі зручного матеріалу. Вода автоматично вимикається через 40 секунд після увімкнення або через 4 секунди після того, як Ви приберете руки з-під змішувача.
Завдяки двом зручним рукояткам Ви зможете швидко одержати воду з температурою, відмінною від раніше налаштованої. Цифровий дисплей показує поточну температуру води. Висока конструкція залишає багато вільного простору під виливом.
Змішувач для кухні також пропонується у версії з Smart клапаном для посудомийної машини. Клапан автоматично перекриває подачу води через три або дванадцять годин в залежності від часу, обраного м’яким натисканням значка з посудомийною машиною. Червоний світловий сигнал повідомить Вас про зроблений вибір.
Функція безконтактної роботи може бути вимкнена на 2 хвилини або до наступного увімкнення шляхом натискання зображення замка. Червоний сигнал знову з’явиться для підтвердження.